Thuis

Intradin(Shanghai)Machinery Co Ltd Fabrieksreis

China Intradin(Shanghai)Machinery Co Ltd certificaten
China Intradin(Shanghai)Machinery Co Ltd certificaten
De goede Leveranciers van Hulpmiddelen en materiaal, hebben over decedessamenwerking.

—— Noordelijke Hulpmiddelen & Equipement

Verious van producten voor facultatief, en één einde-winkel, goed om met professionele mensen te werken

—— Prinsesauto

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5 6 7 8
Intradin(Shanghai)Machinery Co Ltd Intradin(Shanghai)Machinery Co Ltd Intradin(Shanghai)Machinery Co Ltd Intradin(Shanghai)Machinery Co Ltd Intradin(Shanghai)Machinery Co Ltd Intradin(Shanghai)Machinery Co Ltd Intradin(Shanghai)Machinery Co Ltd Intradin(Shanghai)Machinery Co Ltd
CNC-bewerkingscentra
CNC-bewerkingscentra
Workshop in Shanghai
stempelen
De Deklaag van het poeder
Lasrobot
CNC-bewerkingscentra
plastic injection

CNC-bewerkingscentra

CNC-bewerkingscentra

Workshop in Shanghai

stempelen

De Deklaag van het poeder

Lasrobot

CNC-bewerkingscentra

plastic injection

1 2 3
Intradin(Shanghai)Machinery Co Ltd Intradin(Shanghai)Machinery Co Ltd Intradin(Shanghai)Machinery Co Ltd

1 2 3
Intradin(Shanghai)Machinery Co Ltd Intradin(Shanghai)Machinery Co Ltd Intradin(Shanghai)Machinery Co Ltd

 • lopende band

  Intradin heeft productiebasissen in Shanghai, Huzhou en Qingdao. De installaties stellen een verscheidenheid van mechanische verwerkingscategorieën, door diverse vormen van verwerking in werking, kunnen zij aan verschillende productievereisten met voorrang voldoen die aan diepgaande vervaardiging van machine het eindigen wordt verleend, gebruikend automatisering en magere productiemogelijkheden.
   

  Het beheersysteem van Intradin heeft de certificatie van ISO9001-Kwaliteitsbeheersysteem overgegaan; OHSAS18001 bedrijfsgeneeskundigen & Veiligheidsbeheerssysteem en ISO14001-Milieubeheersysteem.
   

  Intradin 3 plant allen volgt magere productiepraktijken. Voert het professionele magere de verbetering van het Intradin team voortdurende verbetering voor elke productieverbinding uit, die op magere verbetering van productie van stroom uit één stuk en vervanging van arbeid richten door geautomatiseerde machines.

  De de productiecapaciteit van Intradin verzekert klanten zij hun goederen op tijd, op de kwaliteit, kosten en veiligheidsniveaus zullen worden die zij zoeken.

 • OEM / ODM
   
  • Technische Normalisatie

   

  • Meer dan 25 ervaren R&D-ingenieurs

   

  • Capaciteit om OEM aangepaste ontwerpen te doen
 • R & D

  Het Onderzoek & de Ontwikkelings het Centrum van Intradin is een banner van de strategische ontwikkeling van het Bedrijf, en een belangrijke stichting voor het verbeteren van het bedrijfsprofessionalisme van Intradin.

  Het Onderzoek & de Ontwikkelings het Centrum van Intradin creeert een platform voor professionele ontwerp en innovatie. Gebaseerd op het geïntegreerde het werk proces van „onderzoek – ontwikkeling – het ontwerp – technologie – experiment“, het Centrum ontwikkelt zich, onderzoek, en tests nieuwe producten om aan vereisten van kwaliteit, milieu en bedrijfsgeneeskundigen & veiligheidssystemen te voldoen.
   

  Het Onderzoek & de Ontwikkelings de mogelijkheden van de de vormproductie van het Centrum van Intradin maken het voor Intradin gemakkelijk om snelle steekproeven te maken om meetbare gegevens voor kwaliteitsborging van van de nieuw productontwikkeling en vervaardiging echte producten tijdig te verstrekken.

  Tegelijkertijd, voordeel halend uit externe professionele ontwerpteams, voeren het Onderzoek van Intradin & het Ontwikkelingscentrum richting en prospectieve studies met betrekking tot producten, veranderende technologieën, en markteisen uit. Van de het productonderzoek & Ontwikkeling van Intradin het niveau verkort cyclus van nieuw productlanceringen om afzetmogelijkheden te grijpen en laat Intradin toe om de naverkoopdienst en technische ondersteuning voor geïntegreerde oplossingen van producto&o te verlenen.
   

  Hechtend groot belang aan bescherming van intellectuele-eigendomsrechten, momenteel heeft het Onderzoek & ontwikkelingscentrum meer dan honderden binnenlandse en buitenlandse octrooien in totaal aangevraagd.

   

Contactgegevens
Intradin(Shanghai)Machinery Co Ltd

Contactpersoon: Ms. Winnie Hu

Tel.: Tel: 86-21-6490 8190 EXT:6670

Fax: 86-21-64856185

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)